25 / 02 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: Scribblenauts Unlimited per a PC

dimecres 13 de Febrer de 2013

El videojoc que destaquem aquesta setmana es tracta de l’últim episodi de la sèrie Scribblenauts, uns jocs que estan pensats perquè nosaltres els puguem personalitzar amb els nostres dibuixos.

L’”Scribblenauts Unlimited, que el proper divendres 15 de febrer es posarà a la venda a les botigues en la versió per a ordinadors, incorpora com a novetats destacades el mode multijugador i la possibilitat d’intercanviar objectes entre els diferents jugadors.

Us heu frustrat alguna vegada perquè no teniu aquell objecte que us ajudaria perfectament a passar la pantalla? Doncs en aquest videojoc si us frustreu no serà per això, perquè en aquest joc podrem dibuixar tot allò que necessitem.

Dibuixar és un dels millors exercicis de creativitat que podem fer i és per això que aquest videojoc és molt recomenable. Properament, el podreu jugar també a la Wii U i a la Nintendo 3DS.


1 comentari

  1. Mic says:

    Feb 13, 2013

    Ja el demanaré als pares!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Ways to get pre authorized for the mortgage loan

25 Febrer 2020

silueta_periodista

foreignwomen

25 Febrer 2020

silueta_periodista

Bad Credit Auto Loan Approval Guide

25 Febrer 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors