23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Una ludoteca per apropar la cultura popular als nens

diumenge 17 de Febrer de 2013

La Casa dels Entremesos de Barcelona organitza els tercers dissabtes de mes ‘Entre jocs i passejades’, per apropar la cultura catalana als nens amb jocs, música, tallers i audiovisuals.

Per Ens de comunicació / ACPG

La iniciativa, impulsada juntament amb la cooperativa Esqueix, servirà per convertir aquest espai en una gran ludoteca de la cultura popular. “Intentarem, a través de les sessions, motivar-los per tal que s’acabin implicant en les colles de la pròpia Casa dels Entremesos o en les dels seus barris”, explica Laia Teraza, coordinadora de l’activitat.

Esqueix és una cooperativa de serveis de lleure educatiu. Entre d’altres, s’encarrega d’organitzar les visites escolars a la Casa dels Entremesos. “L’activitat va sorgir del dia a dia de la pròpia Casa. Molts nens que la visitaven mostraven interès per saber-ne més”, explica Teraza.

A més de les activitats dins de l’entitat, s’organitzaran excursions, concerts de música festiva i s’assistirà a cercaviles i correfocs. La segona sessió, feta el 16 de febrer, es va centrar en les festes de Santa Eulàlia. A través d’un joc de pistes, els infants van passejar pels carrers de la ciutat i van conèixer els diferents racons relacionats amb la seva patrona.

‘Entre jocs i passejades’ és una activitat dirigida a infants entre 3 i 12 anys. La primera sessió, que va estar dedicada al món geganter i al bestiari festiu, juntament amb la segona van ser gratuïtes. A partir del març, s’haurà d’abonar 6,5 euros per persona.


3 comentaris

 1. Avatar de Mic

  Mic says:

  Feb 17, 2013

  Aviam si em poden portar els meus pares!

 2. Avatar de TOMÀS

  TOMÀS says:

  Feb 17, 2013

  Ooooohhh! Quin greu haver-nos perdut la del món geganter!!!

 3. Avatar de Milú

  Milú says:

  Feb 17, 2013

  M’encanten els jocs de pistes!! M’hauria agradat anari!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors