23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“De peus al cel”, el nou disc de Gerard Sesé, disponible al seu web

dimarts 19 de Febrer de 2013

El músic i showman, Gerard Sesé, acaba de publicar el seu nou disc, “De peus al Cel, un CD on-line que es pot descarregar de franc al seu web.

“De peus al Cel” està disponible gratis al seu web. El cantant creu que la seva música arribarà al màxim de gent possible, i farà que el preu no sigui un problema per no conèixer la seva música. Gerard Sesé explica que al seu web també hi ha la possibilitat de fer un ingrés com a donació si qui ha escoltat el seu disc li ha agradat.

Es tracta d’un disc amb dotze temes carregat d’actualitat, com les dues cançons que parlen de la crisi econòmica “Marxem a Mart” que ens ofereix viatjar al planeta veí abans que també es faci malbé o ”Agafa la pasta i corre” una cançó plena d’ironia que parla dels aturats i dels que no troben feina.

Amb només vint anys, Sesé va guanyar el premi Carles Sabater pel tema “Sento” com la millor cançó en català del 2006. Des de llavors no ha parat de treballar i lluitar per fer-se un lloc dins del món de l’espectacle, ja sigui com a músic, “showman“, actor o “clown” professional.


1 comentari

  1. Avatar de Mic

    Mic says:

    Feb 19, 2013

    Quina foto més divertida! Tots tenen una jaqueta d’un color diferent!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors