23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Llibre: “Tres nobles en un grapat i un soldat enamorat”

dissabte 23 de Febrer de 2013

La col·lecció El Micalet Teatre aposta pel teatre des de fa anys publicant obres amb materials didàctics (que ensenyen) i propostes escèniques que en fan viable la teatralització.

Per Aurora Vall. ClijCAT/Faristol / ACPG

Enric Lluch, amb una producció narrativa prolífica i de gran qualitat, també té experiència en la creació de peces teatrals per representar a l’aula. Els trets que defineixen el seu estil (una mica d’humor, un text directe i clar i l’ús d’expressions i frases fetes) els retrobem aquí, amb el valor afegit que la peça està escrita en vers.

L’argument és clàssic i senzill: un soldat humil vol casar-se amb una princesa que té tres pretendents; l’enginy, però també la humanitat del protagonista, que té l’ajuda d’un amic, el faran sortir victoriós. Els personatges són arquetípics per facilitar-ne la identificació per part dels actors però no per això perden força, perquè se’ls atribueixen reaccions i maneres de fer actuals, i aquest coneixement previ ajuda a imaginar i recrear fàcilment la situació explicada.

Les il·lustracions de Parreño en són un bon complement. L’obra va guanyar l’XI Premi de Teatre Infantil Xaro Vidal – Ciutat de Carcaixent el 2011.

Autor: Enric Lluch

Il·lustrador: Fran Parreño

Editorial: Bromera

A partir de 9 anys


1 comentari

  1. Avatar de TOMÀS

    TOMÀS says:

    Feb 23, 2013

    Genial la iniciativa d’editorials per fomentar el teatre escolar! A Sabadell també hi tenim grups treballant-hi amb resultats engrescadors i novedosos! Gràcies per compartir-ho!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors