23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Arenys de Munt, Capital de la Sardana 2013

diumenge 24 de Febrer de 2013

El proper 16 de març, Arenys de Munt donarà el tret de sortida als actes de la Capitalitat de la Sardana. En total, s’han programat gairebé un centenar d’esdeveniments.

Per Ens de comunicació / ACPG

Totes aquestes iniciatives estaran vinculades a la sardana i a la cultura popular i es desenvoluparan fins que la ciutat de Barcelona agafi el relleu l’any 2014.

En el marc de la capitalitat, Arenys acollirà la presentació de la formació The New Catalan Ensemble al costat d’Andrea Motis i Joan Chamorro, el primer Aplectrònic pels joves, concerts de la Cobla Sant Jordi, efemèrides com el 125è aniversari de La Principal de la Bisbal i el 25à aniversari de La Principal d’Amsterdam, o els Premis Capital de la Sardana. Tanmateix, no tot seran activitats sardanístiques. També se celebraran jornades poètiques, sessions sobre l’art de la cuina i Vinyacat, maridatge de vins i música tradicional, així com actes sobre patrocini i mecenatge adreçades a les entitats de cultura popular. L’artista santpolenc Perejaume i la cuinera Carme Ruscalleda són alguns noms més destacats que participaran en algunes de les activitats.

L’alcalde d’Arenys, Josep Manel Ximenis, ha explicat que el pressupost del projecte se situa a l’entorn dels 200.000 euros, però per fer front a una part important del cost global de la Capitalitat s’apostarà pel micromecenatge.

Aprofitant la presentació d’Arenys com a capital de la Sardana, el president de la Federació Sardanista de Catalunya (FSC), Joaquim Rucabado, va anunciar la fusió de les tres principals entitats d’àmbit nacional que treballen pel món de la sardana –la FSC, la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i l’Obra del Ballet Popular- amb la voluntat de ‘crear una única estructura més potent i eficaç que aglutini totes les pràctiques i objectius d’aquest sector’. Esteu apuntats a una colla sardanista?


1 comentari

  1. Avatar de Mic

    Mic says:

    Feb 24, 2013

    No, no estic apuntat a cap colla.

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors