23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Brave s’emporta l’Òscar a la millor pel·lícula d’animació

dilluns 25 de Febrer de 2013

Aquesta matinada s’han entregat els premis de l’Acadèmia del Cinema Americà, els Òscars. I en la categoria d’animació el premi se l’ha endut “Brave“, protagonitzada per la princesa Mèrida.

Brave és una pel·lícula de Pixar (la mateixa que Toy Story) una mica diferent de les altres. La diferència està en què la protagonista és una noia: la princesa Mèrida. Aquesta noia és una princesa d’Escòcia que no es vol conformar amb viure la vida que li han organitzat els seus pares. Vol ser lliure.

Quan anem a l’escola aprenem els coneixements bàsics que ens han de servir perquè quan siguem grans triem la manera de viure que vagi millor amb la nostra personalitat. Això vol dir que si som molt xerraires és aconsellable que no ens dediquem a una feina que hàgim d’estar tot el dia callats. Normalment, si treballem en una feina que no ens agrada, deixarem de ser feliços.

A l’època de la pel·lícula de la princessa Mèrida (Brave), l’edat mitjana, les princeses només podien casar-se amb els nois que volien els seus pares. Però, Mèrida, que és molt valenta i que té molt clar el que vol fer en aquesta vida, decideix rebelar-se contra la seva mare i construir el seu propi destí.

* Si voleu conèixer les altres pel·lícules que han guanyat un Òscar, podeu clicar en aquest enllaç.

 


3 comentaris

 1. Avatar de Milú

  Milú says:

  Feb 25, 2013

  es una crac! ella ha de ser lliure!

 2. Avatar de Mic

  Mic says:

  Feb 25, 2013

  Aquesta princesa és molt valenta!

 3. Avatar de TOMÀS

  TOMÀS says:

  Feb 25, 2013

  Ja ho hem vist! La pel.lícula es mereix l’Òscar! Està molt ben feta i a més és divertidíssima!!!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors