23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Els Amics de les Arts i Txarango, dels Premis Enderrock 2013

dimarts 26 de Febrer de 2013

Els Enderrock són un dels premis més importants de la música catalana. Els Amics de les Arts i Txarango han estat els triomfadors a través de la votació popular

Els Amics de les Arts han estat guardonats amb els premis a millor artista, lletra de cançó per Louisinana o els camps de cotó, videoclip per Monsieur Costeau i pàgina web; Txarango a millor disc Benvinguts al llarg viatge, directe i grup revelació. Els premis estan organitzats pel diari digital Enderrock.

Els guanyadors d’aquest diari digital són elegits per votació popular. Han participat més de setze mil persones en dues rondes. Els Amics de les Arts i Txarango no van ser els únics premiats,  artistes com Macaco, Andreu Rifé i Blaumut i altres grups com Andrea Motis & Joan Chamorro i Nyandú també han estan galardonats.

Els premis Enderrock són uns guardons que valoren l’esforç i dedicació de molts artistes i grups musicals d’aquest país. El premi recompensa aquests artistes perquè segueixin amb força la seva carrera musical.


1 comentari

  1. Avatar de Mic

    Mic says:

    Feb 26, 2013

    Txarango!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors