18 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Àsia, el continent amb més multimilionaris del món

divendres 1 de Mar de 2013

La revista xinesa Hurun Report ha publicat una llista amb les persones més riques del món i, segons la seva classificació, Àsia té 608 multimilionaris, 200 més que EEUU.

Les persones que apareixen en aquesta llista tenen mil milions de dòlars i, segons aquesta revista, hi ha 608 a Àsia, 449 a Amèrica del Nord i 324 a Europa.

Però, tot s’ha de dir, el multimilionari amb més diners del món és Carlos Slim, un empresari de Mèxic (Amèrica). A més a més, el segon més ric del món és Warren Buffet, dels Estats Units (EEUU) i el tercer és l’espanyol Amancio Ortega, fundador i empresari de les botigues de roba Zara.

De tota manera, el que ens diu aquesta classificació de Hurun Report és que cada vegada hi ha més diners a Àsia i això vol dir que en el futur si volem guanyar un sou més alt, segurament, haurem de viatjar a Japó, Hong Kong, la Xina, Corea del Sur, l’Índia o Singapur, els motors econòmics de l’Àsia.


1 comentari

  1. TOMÀS says:

    Mar 3, 2013

    Mil milions de dòlars!!! Quina passada! I quins maldecaps!!!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Reddit Paper Writing Service Cheap 2024

16 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit.com Essay Writing Service Caught

16 Abril 2024

silueta_periodista

Cupid and Psyche and Beauty and the Beast Comparison

1 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors