02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Llibre: “La copa dels orígens”

dissabte 2 de Mar de 2013

La Sílvia és una adolescent que viatja amb els companys de curs a Florència. Allà descobreix que els quadres de la galeria dels Uffizi tenen vida. al seu interior…

Per Beatriu Cajal. ClijCAT/Faristol / ACPG 

Al seu interior els personatges formen part d’un món paral•lel.

La Sílvia es veurà immersa en una lluita per la llibertat i la democràcia i de sobte es trobarà custodiant un objecte de gran valor –una copa màgica que pot canviar el curs d’una guerra– i se les haurà de veure amb una bruixa, amb tot de personatges pintats per pintors del Renaixement, amb un tros de la història.

És una novel•la que es llegeix bé i d’una tirada, amb un plantejament que potser no és gaire original, però que té la finalitat d’apropar el lector al món de l’art d’una manera entretinguda. I ho fa: dóna vida a uns protagonistes que habitualment queden reduïts a la categoria de personatges retratats del Quattrocento. Té els ingredients necessaris per fer passar una bona estona: ritme trepidant, llenguatge viu, diàlegs naturals, situacions conegudes, problemàtiques quotidianes (amor, amistat, recerca del propi jo). Una bona opció per distreure’s i aprendre a la vegada.

Autor: Isabel Canet Ferrer
Editorial: Bullent
A partir de 13 anys


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors