23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Els cardenals ja són a Roma per elegir el nou Papa

dimarts 5 de Mar de 2013

Ahir es va celebrar la primera reunió de les persones que han d’elegir el nou cap de l’Església Catòlica, els cardenals. Al  final de la setmana començaran a votar.

Quan s’anuncïi la data del conclave, els cardenals es tancaran a la Capella Sixtina (la sala que hi ha als Museus Vaticans on hi ha la pintura sobre el Judici Final del pintor del Renaixement, Miquel Àngel) i allà decidiran qui ha de ser el nou Papa.

Quants cardenals poden escollir el nou Papa? 103 cardenals són els que poden entrar a la Capella Sixtina per elegir el nou cap de l’Església Catòlica.  Són els que reuneixen la principal condició: tenir menys de 80 anys.

Des que Benet XVI (XVI és setze en números romans) va anunciar la seva renúncia al càrrec de Papa, molta gent europea parla del seu  successor. I és que l’Església Catòlica és una de les institucions més antigues d’Europa i, per tant, la coneixen moltes persones.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors