29 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El gos Czarek salva la vida a una nena de 3 anys

dijous 7 de Març de 2013

El gos Czarek es converteix en un heroi perquè ha salvat la vida d’una nena de tres anys. Degut a les baixes temperatures, la nena hauria  mort de fred.

La Júlia va sortir a jugar i es va perdre. Un helicòpter, gossos policials, bombers, policia i també gent del poble van ajudar a buscar a la Júlia, però sense èxit. Finalment, Czarek, la mascota de la Júlia, va aparèixer i va conduir els equips de rescat fins a la nena que es trobava a uns 4 quilòmetres de casa seva.

Czarek havia estat escalfant la nena durant tota la nit, ja que a Polònia fa molt fred i les temperatures baixen sota de zero graus durant la nit.

La nena va haver d’estar hospitalitzada perquè presentava símptomes de congelació però ara ja està fora de perill. Ara la família dóna les gràcies al gos perquè si no hagués sigut per ell, la nena podria haver mort per culpa d’una hipotèrmia.


1 comentari

  1. Milú says:

    Mar 7, 2013

    Ja ho diuen que els gossos són els millors amics dels homes! Que maco aquest gos!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Nickerson Adams 1979 LongTerm Memory for a Common Object

27 Abril 2024

silueta_periodista

A Challenge For My Generation College Admission Essay Sample

19 Abril 2024

silueta_periodista

Official Social Link The Idea of Colorblind Ideology in Contemporary Us Television Show

18 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors