23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc d’estrena: “Castlevania Lords Of Shadow. Mirror of Fate”

dijous 7 de Mar de 2013

Aquesta setmana arriba a la consola portàtil de Nintendo, N3DS, un nou episodi de la saga de jocs Castlevania. La família Belmont torna a barrar el pas a Dràcula.

En aquest nou joc de Castlevania ens haurem de posar a la pell dels descendents de la família Belmont per mirar de vèncer al xuclador de sang de Transilvània més famós del món, el comte Dràcula.

Però, en el cas de “Castlevania Lords of Shadow. Mirror of Fate” no només ens  trobem davant d’un joc de combat. En aquest episodi haurem de resoldre els enigmes que se’ns aniran presentant en forma de puzzles. Fins i tot haurem de nedar i bussejar sota l’aigua!

Això vol dir que no només ens trobem davant d’un joc de combat, sinó que haurem d’explorar tots els racons del castell de Dràcula per no perdre’ns cap detall de l’aventura. Podeu veure el tràiler en aquest enllaç.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors