02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Llibre:”Barcelona per a nens: guia turística per descobrir la ciutat”

dissabte 9 de Mar de 2013

Barcelona és una ciutat seductora. Ho confirmen la bullícia de nens i joves de Catalunya que l’omplen amb pares o mestres i els estrangers que l’envaeixen a qualsevol estació.

Per Rosa Mut. ClijCAT/Faristol / ACPG

Amb una guia per conèixer la ciutat tan original com aquesta tant els infants d’aquí com els que ens visiten disposaran d’un recurs útil, dinàmic i a la vegada trencador que té en compte uns interessos que les guies convencionals acostumen a ignorar: els dels nens. L’obra, acolorida i amb fotografies, és el tercer volum d’una col•lecció de guies de viatge per a nens i nenes (s’han publicat les de París i Londres) i ofereix una visió positiva i divertida de Barcelona d’acord amb els interessos dels petits, repuntats amb els trets pedagògics de l’autor, que ara i adés treuen el cap.

A un repàs excel•lent dels punts més atractius, s’hi afegeixen tant les dades convencionals d’una guia (context històric, transport, mobilitat) com les que interessen les famílies amb nens (adaptació a minusvalideses i cotxets, menjar i dormir plegats, de compres amb i per als nens), i propostes d’activitats per xalar de valent: a les platges, als parcs, visites culturals divertides, rutes temàtiques, per jugar a l’hotel un dia de pluja. Per actualitzar les dades no hi falten pàgines web i correus electrònics. Una guia turística familiar per a ús i a mida dels infants.

Autor: Joan Portell

Editorial: Cossetània

Per a tota la família


2 comentaris

  1. TOMÀS says:

    Mar 9, 2013

    Que xulo! Es pot trobar a les llibreries, ja?

  2. Es pot comprar a internet en paper o en versió electrònica.

    http://www.cossetania.com/barcelona-per-a-nens-1258

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors