23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La guerra de Síria afecta a dos milions de nens

divendres 15 de Mar de 2013

L’Organització No Governamental (ONG)  ”Save The Children”, alerta que uns dos milions de nens i nenes necessiten ajuda urgent a Síria, dos anys després de l’inici de la guerra.

Els nens són els que estan patint més la guerra de Síria i, després de dos anys de conflicte, ja estan farts i demanen la fi de la violència. El Nidal, un nen de 6 anys de Síria, ha demanat a través de l’ONG de Save The Children que s’acabi la guerra de Síria.

Els últims dos anys del Nidal no han estat els d’un nen de la seva edat. El Nidal ha hagut de renunciar a anar a l’escola i a jugar per fugir de les bombes del seu país. Aquesta ha sigut la realitat  a Síria de dos milions de nens i nenes durant aquests dos anys de guerra.

És per això que el Nidal i tots els nens i nenes que ha pogut entrevistar Save The Children al camp de refugiats han volgut enviar un missatge al món clar i contundent:Que pari la guerra a Síria per què puguem tornar al nostre país”. Esperem que la veu dels nens sigui escoltada i els països del món facin alguna cosa per aturar la guerra.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors