22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Journey of Jesus”, el videojoc sobre Jesucrist

divendres 29 de Mar de 2013

El Divendres Sant, el dia que una part important del món recorda la mort de Jesús, us animem a jugar a un videojoc que vol acostar la vida d’aquest personatge històric  que va morir fa 2.000 anys.

Es tracta d’un dels personatges més famosos de la història i un dels que, avui en dia, té més seguidors. Aquests es coneixen amb el nom de cristians. Es calcula que en tot el món hi ha més de 1.500 milions de cristians.

Però, tot i la gran quantitat de seguidors que té, a Estats Units Jesús és cada cop més desconegut. Per aquest motiu, l’empresa LightSide Games ha desenvolupat un videojoc per donar a conèixer la figura de Jesús.

A “Journey of Jesus” podreu viure en primera persones les aventures que explica el l’evangeli, el llibre que explica la vida de Jesús.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors