23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Les catifes de flors, Patrimoni Immaterial de la Humanitat?

diumenge 31 de Mar de 2013

La Comissió Internacional de Catifaires d’Art Efímer va aprovar per unanimitat sol•licitar el reconeixement de les catifes de flors com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Per Ens de comunicació / ACPG

La trobada, que va tenir lloc els dies 15, 16 i 17 de març a La Villa de la Orotava (Tenerife), va comptar amb la participació dels representants de les federacions i associacions de catifaires d’Espanya, entre elles la Federació Catalana de Catifaires, Bèlgica, Itàlia, Japó i Mèxic.

La comissió també va aprovar la creació d’una entitat supranacional que agrupi a totes les federacions de catifaires del món, així com l’organització dels propers Congressos internacionals a Roma (2014), Brussel•les (2016) i Sicília (2018).

L’any passat, la ciutat de Barcelona va acollir la quarta edició d’aquest congrés, que fou organitzat per la Federació Catalana de Catifaires i que va comptar amb la presència de 31 delegacions de tot el món i 150 congressistes.


2 comentaris

 1. Avatar de Milú

  Milú says:

  Mar 31, 2013

  A Girona un cop a l’any fan catifes de flors! És molt maco! Jo hi vaig anar l’any passat!!!

 2. Avatar de TOMÀS

  TOMÀS says:

  Abr 1, 2013

  És preciós! Nosaltres també hem vist les de Girona!!! Ara aquesta trobada de Tenerife deuria tenir catifes espectaculars!!! Quina feinada oi???

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors