02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Llibre: “Sense feina, però amb Twitter”

dilluns 1 d' Abril de 2013

L’Editorial Digital NEUROSI continua apostant pels autors joves i acaba de publicar un nou llibre digital. Es tracta de “Sense feina però amb Twitter”, del jove presentador, locutor i escriptor Manel Ferrer.

A Sense feina però amb Twitter l’autor narra la història d’en Jan, un jove del segle XXI que un cop finalitza els seus estudis de secundària decideix posar-se a treballar per aconseguir els seus primers ingressos. Però l’actual situació del país no li ho posarà gens fàcil i, en aquest fet, s’hi sumaran els problemes amorosos, la família i les amistats. Les xarxes socials es convertiran en les seves aliades més importants. 

D’altra banda, és important remarcar la implicació social i la faceta solidària de l’autor, ja que un percentatge del preu d’aquest llibre es destina al projecte social i juvenil de la Fundació Pere Tarrés. Inclou el pròleg del locutor radiofònic Roger Carandell.

Aquesta nova obra digital la podeu trobar en aquest enllaç   o participar en el concurs d’aquesta setmana.

Títol: “Sense feina, però amb Twitter”

Autor: Manel Ferrer

Editorial: Neurosi


2 comentaris

  1. TOMÀS says:

    Abr 1, 2013

    Ha de ser ben divertit!!! Ens el mirarem a les llibreries perquè per Sant Jordi pot ser una bona idea per alguns dels cosins més grans!!! Gràcies!!!

  2. candance239 says:

    Abr 7, 2013

    jo el vull!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors