05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Batecs, el nou disc de Gossos a la venta el 22 d’abril

dimarts 9 d' Abril de 2013

Gossos torna a l’abril amb ganes de fer-nos escoltar els seus Batecs, títol del seu nou disc reivindicatiu en què el compromís social hi té una forta presència

Els manresans Gossos treuran al mercat Batecs (Música Global, 2013) el proper 22 d’abril, després d’estar un any lluny del públic. Natxo Tarrés, Juanjo Muñoz, Oriol i Roger Farré i Santi Serratosa tornen amb més força que mai per presentar unes lletres amb un alt contingut reivindicatiu.

Després de dotze discos i vint anys als escenaris, els manresans tenen ganes de connectar de nou amb les coses més bàsiques del dia a dia a través de les noves cançons del disc. Batecs ha estat enregistrat al mateix local del grup i s’ha mesclat als estudis Ten de Sabadell. La producció ha anat a càrrec íntegrament del grup.

Una de les cançons que s’ha pogut escoltar d’aquest nou disc que sortirà a la venda el proper 22 d’abril és Res tornarà a ser igual, que els fans de la sèrie Polseres Vermelles, de l’Albert Espinosa, ja la van poder escoltar en un dels capítols d’aquesta segona temporada. Gossos arriba amb energia i ganes de renovar-se amb aquest nou disc, Batecs.


3 comentaris

 1. Mic says:

  Abr 9, 2013

  Gossos? Tenen un nom divertit!

 2. TOMÀS says:

  Abr 9, 2013

  Ooooohhhhh!!! Quina il.lusió, aquesta notícia!!!! Escolteu i dels PETS, en sabeu alguna cosa???? Informeu-vos-en i digueu-nos-en algo, please!!! La mare ens canta el BONANIT cada dia… Ells -els pares- són mega fans dels PETS!!!

 3. candance239 says:

  Abr 14, 2013

  Que guai! Tot i que no sóc gran fan dels GOSSOS! :-(

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors