22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Rollin’ Safari, quatre històries rodones

dijous 11 d' Abril de 2013

Rollin’ Safari és un seguit de quatre curtmetratges d’animació creats per uns estudiants de cinema en un projecte d’animació. La particularitat d’aquests animals salvatges és que són totalment esfèrics.


Rollin Safari mostra la història d’uns animals obesos, inflats i salvatges que intenten sobreviure en el seu hàbitat natural, tot i ser molt voluminosos. Caçar, menjar o dormir no és gens fàcil al safari, però encara ho és més si els protagonistes d’aquesta notícia rodolen.

Aquests curts van ser creats dins d’un treball d’uns estudiants de l’Institut d’Animació, Efeces i Postproducció Digital, la Filmakademie Baden-Wuerttemberg en Ludwigsburg, Alemanya.  Aquesta col·lecció va ser elegida per promocionar un dels festivals més importants dins del món de l’animació cinematogràfica, el Festival d’Stuttgart.

Es tracta de quatre breus curtmetratges d’humor que ens recorden a la persecució africana i salvatge dels animals. Els creadors van pensar que seria divertit veure un caçador intentant perseguir a un cérvol gras rodant pel bosc. Podeu veure’ls al seu canal de Youtube.


4 comentaris

 1. Avatar de TOMÀS

  TOMÀS says:

  Abr 11, 2013

  Sona divertit!!! Ara ho mirarem!

 2. Avatar de candance239

  candance239 says:

  Abr 14, 2013

  Si! Sona súper divertit!! :) A més a més, els dibuixos són molt divertits! Són com 3D !!!! ;)

 3. Avatar de Milú

  Milú says:

  Abr 14, 2013

  Els vídeos són molt divertits!!

 4. Avatar de Mic

  Mic says:

  Abr 14, 2013

  Aquests animals són com globus. Molt guais!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors