15 / 08 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Llibre: “Jo, Elvis Riboldi. Tu, Emma Foster: El musical”

dissabte 20 d' Abril de 2013

L’escola de l’Elvis té greus problemes econòmics; està a punt de tancar. L’Elvis i els seus amics no poden permetre-ho, i decideixen muntar un musical per recaptar fons. Una gran paròdia dels musicals més famosos, en la qual l’Elvis torna a trencar tot el que pot… aquesta vegada, fins i tot el cor de l’Emma!

Autor

Bono Bidari és un autor envoltat de misteri. Cosa gens estranya si tenim en compte que no existeix. De fet, és el pseudònim d’un grup de reconeguts escriptors i guionistes, creadors d’èxits televisius com ara Els Lunnis: Jaume Copons, Daniel Cerdà i Ramon Cabrera, i un dibuixant de primera fila, Òscar Julve, guanyador d’un bon grapat de premis d’il·lustració i creador de personatges com les formigues d’El hormiguero.

Editorial: La Galera


4 comentaris

 1. TOMÀS says:

  Abr 20, 2013

  Oh! Sona bé! És tipus novel.la o tipus còmic?

 2. Milú says:

  Abr 20, 2013

  jejejeje sembla molt divertida!

 3. Mic says:

  Abr 20, 2013

  És un còmic! La mestra de la meva escola ens l’ha fet comprar.

 4. TOMÀS says:

  Abr 20, 2013

  Gràcies, Mic!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Online Freelance Writing Jobs Australia Writerslabs Service in Canada

14 Agost 2020

silueta_periodista

Need $15000? No Collateral Signature Loans

10 Agost 2020

silueta_periodista

Exactly about how exactly to make use of true home Equity Loan or HELOC

10 Agost 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors