22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “Star Treck, el videojoc”

dijous 25 d' Abril de 2013

Aquesta setmana arriba a les botigues un videojoc inspirat en la sèrie de moda dels anys 80 entre els aficionats a la ciència ficció.

Gràcies a aquest videojoc, podreu jugar a posar-vos a la pell dels protagonistes de la sèrie dels vostres pares i mares. A Star Treck es mostra un futur on els humans no seran gaire diferents a nosaltres i on els extraterrestres que hi apareixen no seran només una amenaça pels humans.

En aquest videojoc, haurem de jugar amb Kirk i Spock per descobrir el que està succeïnt en el planeta nou Vulcà, el nou planeta dels vulcans. “Star Treck, El videojoc” ens presenta la història que va entre l’última pel·lícula d’Star Treck i la nova que s’estrenarà aquest any.

Una de les particularitats que incorpora el nou títol és el mode cooperatiu. Això vol dir que haurem de combinar l’habilitat dels dos personatges per acabar-nos el joc. Això vol dir que amb un podrem fer unes coses  i amb l’altra unes altres i que la clau serà elegir quin personatge és el més adequat per superar el repte que ens plantegi el joc.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors