02 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Creix el nombre de jugadores de videojocs

dilluns 29 d' Abril de 2013

L’associació més important d’empreses creadores de videojocs, ADESE, ha presentat un estudi que diu que el 45% de les persones que juguen a videojocs a Europa són dones.

Normalment, els nois són els que més juguen a videojocs, però això està canviant. Segons les últimes dades d’una investigació europea presentada en els últims dies les dones s’interessen cada vegada més per jugar a jocs electrònics.

D’altra banda, aquest estudi ens presenta una altra dada interessant i és que cada vegada hi ha més pares que juguen amb els seus fills a videojocs. L’Estat espanyol és un dels països europeus on hi ha més pares, però encara està lluny d’Alemanya i França.

A les escoles de primària, cada cop hi ha més professors que utilitzen videojocs per ajudar als seus alumnes a aprendre millor les lliçons. 3 de cada 10 professors de primària utilitza videojocs a classe. Segons l’estudi, utilitzen els videojocs perquè els seus alumnes es motivin més.


2 comentaris

  1. Mic says:

    Abr 29, 2013

    A la meva mare no li agrada jugar a videojocs

  2. Milú says:

    Abr 29, 2013

    Es normal! Els videojocs són molt guaxis!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Dating internet sites for 9 12 months olds

2 Abril 2020

silueta_periodista

Can CBD Oil Treat Rheumato >

2 Abril 2020

silueta_periodista

Hookup Etiquette: The Do’s and Don’ts

2 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors