09 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Primavera Sound arrenca el 22 de maig amb un cartell de luxe

dimarts 21 de Maig de 2013

El Primavera Sound calcula que 150.000 persones assistiran al recinte del Parc del Fòrum en aquesta edició del festival que se celebrarà del 22 al 26 de maig a Barcelona

El Primavera Sound té un cartell de luxe: la música moderna de Nick Cave & The Bad Seeds, els grans referents del hip-hop Wu-Tang Clan, els anglesos The Jesus & Mary Chain i els pares del shoegaze My Bloody Valentine, que tres anys després de la seva primera visita al Primavera Sound tornaran amb força al Parc del Fòrum.

La propera edició del festival també veurà el retorn del projecte de Ben Gibbard i Jimmy Tamborello, The Postal Service, que publicaran un nou àlbum durant aquest 2013. La cantautora Fiona Apple, que poques vegades es pot gaudir d’ella en un concert per Europa, visitarà el festival per primera vegada. És el mateix cas dels Dexys de Kevin Rowlands.

Entre els grups nacionals destaca la presència de La Bien Querida, Tarántula, Fred I Son, La Brigada, The Free Fall Band, Hidrogenesse, John Talabot, L’Hereu escampa, Antònia Font i, sobretot, Manel, que estrenaran el seu tercer àlbum al festival. El Parc del Fòrum s’obrirà també el 22 de maig per acollir diversos concerts gratuïts, com els concerts de Minimúsica!


1 comentari

  1. Milú says:

    Mai 21, 2013

    Els meus pares els agradaria veure els manel!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

WHAT’S Cannabidiol (CBD)?

9 Abril 2020

silueta_periodista

Where Any Reddened Fern Becomes By way of Wilson Rawls

9 Abril 2020

silueta_periodista

WHAT’S Cannabidiol (CBD)?

9 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors