24 / 06 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Més de 300 persones celebren la trobada de la XEF

dilluns 3 de Juny de 2013

La Xarxa d’Escoles de l’Espanyol va organitzar ahir la trobada anual a Sant Cugat del Vallès entre els centres de Lloret Mar, Sant Feliu de Llobregat, Granollers i Sant Cugat. Va ser un dia festiu on els valors de l’Espanyol van lluir tot el dia com ho va fer el sol.

Durant el dia es van jugar 50 partits de futbol entre els diferents equips de les escoles que van assistir a la trobada. Els nens dels diferents equips van rebre una regals com a reconeixement de la seva participació a la jornada.

Com tots els esports, el futbol està ple de valors. L’esforç és un dels que millor transmet el futbol. I és que normalment, els jugadors que s’esforcen més, són els que juguen millor a futbol.

El valors que transmet el futbol no són propietat de cap equip i l’Espanyol així ho va demostrar en una jornada familiar i plena de bon rotllo.


1 comentari

  1. Avatar de TOMÀS

    TOMÀS says:

    Jun 3, 2013

    QUe xulo, no?

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors