24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc d’estrena: “Remember Me”

dimecres 5 de Juny de 2013

En aquest videojoc haurem de lluitar contra una empresa que es dedica a vendre els records de la gent en un escenari futurista…

Us faria gràcia poder oblidar aquells records dolents i canviar-los per experiències meravelloses? Doncs això és el que es pot fer en aquest videojoc, ambientat a la ciutat de Paris de l’any 2084.

Però hi ha una empresa que es vol aprofitar d’aquests avenços de la ciència i es dedica a capturar els records de la gent i vendre’ls. Per combatre aquesta empresa, es forma un grup de “caçadors de records” que es dedica a alliberar els records de la gent capturats.

Es tracta doncs d’un joc força original que podrem jugar amb la nostra Playstation 3, XBOX 360 o ordinador (PC) i ens ajudarà a valorar encara més a la gent.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors