29 / 10 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“A Slower Speed of Light”, un joc sobre la velocitat de la llum

divendres 7 de Juny de 2013

El MIT, un dels centres d’investigació més importants del món, ha creat un videojoc per aprendre de manera fàcil com funciona la velocitat de la llum.

La llum va molt ràpid. Recorre 299.792.458 metres en un segon. Com que això costa molt d’entendre, perquè l’ésser humà no ha creat cap cotxe ni cap nau que vagi tan ràpid, que els científics del MIT han decidit que això s’ha d’explicar a través d’un videojoc.

Si teniu curiositat per jugar a aquest joc, us el podeu descarregar en aquest enllaç. És una demo (una versió incompleta del joc que serveix de mostra) però suficient per fer començar-vos a fer una idea del que significa anar a la velocitat de la llum.

Aquest videojoc confirma el que anem repetint sempre al Diari Win. I és que els videojocs són una eina excel·lent per ensenyar temes complicats


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

‘This is little talk purgatory’: exactly what Tinder taught me personally about love

29 Octubre 2020

silueta_periodista

Most Popular Best Free Internet Dating Web Sites 2018

26 Octubre 2020

silueta_periodista

Natürlich vermag man nebensächlich inside einer AmateurCommunity denn User ordentlich entrahmen

22 Octubre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors