22 / 10 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

E3: els videojocs i les consoles que vindran…

dilluns 10 de Juny de 2013

Aquesta setmana es celebra a Los Ángeles la fira més important del món dels videojocs, l’E3. Durant aquesta setmana les principals empreses del sector presentaran els seus nous videojocs. Sony, Microsoft i Nintendo, tot i que aquesta última no farà cap roda de premsa a la fira.

Les principals novetats que s’espera que presentin les tres companyies són pel que fa referència a Nintendo, la continuació de “The Legend of Zelda: A Link to The Past” per N3DS i algun súper joc per la nova Nintendo Wii U; pel que fa referència a Sony, un dels més esperats és Gran Turismo 6 (tot i que també s’espera que ensenyi la nova consola, la Playstation 4) ; i pel que fa referència a Microsoft, podria presentar Banjo Kazooie 4: Grunty Land a més de 40 jocs nous (també ens ensenyaran, segurament, més coses de la nova consola XBOX ONE).

Aquesta setmana podrem confirmar totes aquestes novetats per poder-les explicar al Diari Win dilluns que ve perquè pugueu anar fent la carta dels reis del 2014.

Els videojocs són una gran eina per descobrir móns nous i passar-nos-ho molt bé sense sortir de casa. Però, recordeu que després de dues hores de jugar a un videojoc estaria bé que sortíssiu a donar un volt.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

barça-academy-asia

Barça Academy tindrà Torneig Internacional propi a l’Àsia Pacífic

22 Octubre 2018

follow-JC-Go

Follow JC Go, un videojoc religiós

19 Octubre 2018

emu

PACMA reclama explicacions per un Emú mort a Sant Cugat

18 Octubre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors