22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Primer atac d’un ós al Pirineu

dijous 13 de Juny de 2013

Un ós ha matat una ovella a Alòs d’Isil, a la comarca de l’Alt Sobirà. Es tracta del primer atac d’óssos al Parc Natural de l’Alt Pirineu al nostre país.

A finals d’Abril, les càmeres del Departament d’Agricultura van captar imatges dels primers óssos de la temporada, just després de la seva hivernació.

Aquesta setmana, un ós s’hauria acostat a un ramat que estava a les muntanyes i va atacar una ovella. Els experts han investigat i han pogut descobrir que es tracta d’un atac d’un ós, ja que han trobat petjades i pèl que correspon a aquest animal.

El Departament d’Agricultura i la Conselleria apliquen diverses mesures per evitar aquests atacs que tant perjudiquen als ramaders del Pirineu.

No obstant això, tota ajuda és poca, i també s’ha decidit contractar un ramader que vigila tot l’estiu el ramat. D’aquesta manera, s’intentarà evitar aquests disgustos als municipis amb més nombre d’óssos: Alt Àneu i Lladorre.


2 comentaris

 1. Avatar de TOMÀS

  TOMÀS says:

  Jun 13, 2013

  Caramba, amb l’ós dels Pirineus!!!

  • Avatar de Milú

   Milú says:

   Jun 16, 2013

   Sí! els óssos són perillosos!! Vaig veure un reportatge d’un home que vivia amb óssos i al final al van matar…

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors