23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El juny, temps de notes!

dimecres 19 de Juny de 2013

El mes de juny és el final de curs per milers d’alumnes de primària i secundària, és el moment per fer balanç de com ha anat el curs i, si no ha anat molt bé, és un bon mes per comprar-nos algun llibre per reforçar algun aspecte.

Si teniu Ipad o Iphone us podeu descarregar  Pupitre, el clàssic “Vacaciones Santillana” per a nens i nenes de primer, segon i tercer de Primària per reforçar les assignatures de llengua, matemàtiques o ciència, en general.

Si teniu Android, us recomanem “¿Cuánto sabes de Primaria?”, és un joc de l’estil del Trivial Pursuit on podem repassar aspectes de les assignatures que fem a primària:  Coneixement del medi, anglès, llengua, matemàtiques, música, història, etc.

Esteu contents de com ha anat el curs? Ja us han donat les notes? Fareu servir aquestes aplicacions per no oblidar-vos de res del que heu après?


1 comentari

  1. Avatar de Mic

    Mic says:

    Jun 20, 2013

    A mi me les donen demà! Però crec que bé!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors