29 / 03 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Estrena de cinema: “Superman. L’home d’acer”

dimecres 19 de Juny de 2013

Aquesta setmana arriba al cinema l’última pel·lícula del superheroi més famós del món: Superman. Un personatge creat per l’empresa de còmics DC Comics, la mateixa que ha fet famosos altres superherois com Batman, Llenterna Verda o Flash Gordon.

En aquesta nova història veurem els orígens de Superman i com es va convertir en l’home més fort del món. Descobrirem perquè Superman és com és i perquè mereix que l’anomenem l’home d’acer”.

Ens endinsarem a l’adolescència d’aquest jove superheroi per descobrir per quin motiu és diferent als altres nens i perquè té superpoders.

L’adolescència és el moment que prenem consciència de qui som i de què fem en aquest món. I una bona oportunitat per triar quina vida volem viure.


1 comentari

  1. TOMÀS says:

    Jun 19, 2013

    Que bé! Ara amb el començament de les vacances, comencen a venir al cinema pel.lícules infantils a dojo!!! Com m’agrada!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Martin Luther King Letter From Birmingham Jail Essay

12 Febrer 2024

silueta_periodista

Towards the ending of last year Facebook launched a version of its messenger app that was aimed at kids from 612 years Child development advocates are

10 Febrer 2024

silueta_periodista

The neglect of a child is the failure of a parent or caregiver to provide necessary to their dependent under eighteen years of age Failure to supply the

9 Febrer 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors