23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Tornen a haver-hi casos de ràbia en animals domèstics

dijous 20 de Juny de 2013

En els últims dies hi han hagut molts casos de ràbia al nostre país. Gossos, gats i fures de molts municipis hauran de vacunar-se si no volen ser infectats.

Després de 35 anys, tornem a tenir casos de ràbia en les nostres contrades. La malaltia va arribar des del Marroc, s’han contagiat varis animals a la resta d’Espanya i el primer cas de Catalunya va ser en un pitbull de Montcada.

La ràbia és un virus que pot ser transmès a qualsevol mamífer domèstic i salvatge, fins i tot els humans, tot i que no és tant habitual. Es transmet per la saliva, secrecions, mossegades, ferides,… Pot provocar la mort i per això és molt important que els amos vacunin als seus animals domèstics per no patir aquest risc.

El Ministeri de Sanitat ha declarat el nivell d’alerta durant sis mesos i en molts municipis han obligat als propietaris de mascotes a posar la vacuna contra la ràbia, que és gratuïta.


1 comentari

  1. Avatar de Mic

    Mic says:

    Jun 20, 2013

    Quina por!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors