20 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Taula rodona sobre coneixement lliure, Ubuntu i Guifi.net

dissabte 13 de Juliol de 2013

En el vídeo que us presentem avui trobareu una taula rodona (una taula rodona és una classe que fa més d’un professor sobre temes estan relacionats) sobre coneixement lliure, el software ( un software és un programa d’ordinador)  Ubuntu i la xarxa d’internet (perquè puguem tenir internet al nostre ordinador cal que hi hagi una instal·lació feta)  Guifi.net.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors