06 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El futbol base com a escola de valors

dissabte 20 de Juliol de 2013

Fa uns mesos vam tenir l’honor d’anar a una trobada d’entrenadors que va organitzar la Federació Catalana de Futbol. Allà els entrenadors ens van dir que la clau perquè un jugador sigui bo és que s’ho passi bé de petit i no tingui pressió.

Aquesta setmana hem anat a enregistrar imatges del Campus d’Estiu de l’Espanyol i els seus entrenadors ens van dir també que el que més els importava al principi dels nens i nenes que agafaven per jugar a l’Espanyol és que siguin bones persones.

En aquest dos vídeos podeu veure i escoltar aquests arguments.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

How Do I Write An Essay About What In My Name

6 Juny 2020

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors