14 / 11 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Macedònia treu nou disc i l’anomena “Flors”

dijous 8 de Agost de 2013

El grup Macedònia, un grup de música per nens de 8 a 14 anys, al setembre es tancaran a l´estudi per gravar un nou disc, que l´han anomenat FLORS. Aquest serà el segon disc de la segona generació, l´Irene, la Maria, la Paula, la Sara i la Carlota, aquest any 2013, justament al desembre, farà dos anys que estàn al grup. Aquest grup és una mica especial, no com els altres que sempre trobaràs els mateixos cantants, sinó que cada cinc anys es van canviant de cantants.

COMMM?? Doncs si! Cada cinc anys, es fan càstings arreu de Catalunya per trobar unes noves aspirants al grup. Aquestes nenes no han de ser especials, ni molt menys, sinó que han de tenir diferentes especialitats:

-Els ha d´agradar cantar, tenir una mica d´expèriencia.
-No han de tenir vergonya, davant dels periodistes ni dels nens.

Aquestes són les principials “característiques” que han de tenir les cantants.

Al setembre es tancaran a l´estudi per gravar FLORS, un disc que contindrà 10 cançons, entre elles “FLORS”, “CAVALLER CAPTURAT” “TÍMIDA” són algunes d´elles…

Han demanat la col.laboració dels fans per crear la portada del disc, els cartells dels concerts i la publicitat, enviant dibuixos de flors…

Fa pocs dies, el grup va estar 15 dies a la salle Natura, a Giscaleny, que entre ells i l´equip de LLEURE DOS MIL, han fet la primera edició del CAMP ROCK MACEDÒNIA! Aquestes eren unes colònies de una setmana de duració on les fans convivien amb les Macedònia i l´últim dia de les colònies, es feia un concert de despedida on els grups de nenes cantaven amb els micros (cada fruita té d’un color diferent el micro, entre el kiwi, llimona, mandarina, pinya i maduixa).

Les nenes que han anat aquest any, esperen impacientment que es tornin a repetir el pròxim any!


1 comentari

  1. candance239 says:

    Ago 9, 2013

    Gràcies per publicar una altra notícia meva!!!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Has Anyone Been Caught Using Studybay

13 Novembre 2019

silueta_periodista

Just how to form my essay: from what to start and just just what what to used in the paper?

13 Novembre 2019

silueta_periodista

Pay money for Research Paper to professionally be written

13 Novembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors