17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La Generalitat proposa anar caminant o en bici a l’escola

dilluns 16 de Setembre de 2013

Font: Ampa Josep Maria Jujol

Els que més manen a Catalunya recomanen que els estudiants vagin als seus centres educatius a peu o en bicicleta. La suggerència la llancen amb motiu de la “Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura” (del 22 al 29 de setembre).

Aquesta proposta forma part de la Setmana Europea de la Mobilitat, una iniciativa que es segueix a tota Europa des de fa 20 anys i que serveix perquè  els ciutadans europeus facin servir menys vehicles contaminants i utilitzin més el transport públic, la bicicleta i les cames pels seus desplaçaments.

Però perquè aquesta mesura es pugui dur a terme de manera segura la Generalitat estimula en aquest document (fes clic aquí per descarregar-lo) que els centres educatius es comprometin amb el desenvolupament dels camins escolars.

Què són els camins escolars? Són itineraris que tenen algunes ciutats que garanteixen que si un grup d’alumnes va caminant a l’escola o en bicicleta no es trobi amb cap “perill”. A la ciutat de Barcelona és on n’hi ha més camins escolars (els podeu veure en aquest enllaç).


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors