23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Trànsit demana que els menors de 14 anys vagin en cadireta

dimecres 2 d' Octubre de 2013

Aquesta setmana s’ha presentat un estudi (“La Seguridad Responsable” (PDF) sobre la seguretat al volant amb recomanacions per evitar accidents de trànsit. I una de les persones responsables de trànsit, Juan Carlos González, ha recomanat que tots els menors de 14 anys vagin amb cadireta de seguretat i no només els més petits.

Les cadires infantils dels cotxes serveixen per adaptar el seient del vehicle a l’alçada i el cos dels menors de 14 anys i no per discriminar els petitets dels més grans. És per això que, si volem reduir totalment els accidents, segons aquest estudi, fins que un nen o nena no faci els 14 anys no hauria de deixar de fer servir la cadireta. També es recomana fer servir cadiretes amb suport per l’esquena.

L’objectiu d’aquestes advertències és reduir els accidents i el número de víctimes menors de 14 anys, que avui en dia es troba en 5.407 víctimes.

L’estudi l’ha impulsat una empresa d’assegurances de cotxes, RACE, l’empresa pública que dirigeix tot el trànsit de l’Estat espanyol, DGT, i l’empresa de cadiretes de cotxe, Cybex.


1 comentari

  1. Avatar de candance239

    candance239 says:

    Oct 2, 2013

    Si senyor! Molt ben dit, jo crec que tenen raó!!!!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors