23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Vespes assassines a la Garrotxa

dijous 3 d' Octubre de 2013

S’ha detectat una plaga d’una espècie invasora, la vespa velutina, a la zona de la comarca de la Garrotxa. Ara, els tècnics treballen per minimitzar-ne i controlar els danys.

Les vespes són uns insectes amb el cos negre i groc. Aquesta combinació fa que es confongui amb les abelles. Les grans diferències són que les vespes tenen un fibló a l’abomen amb el que poden picar i que no produeixen mel.

La vespa velutina, vespa assassina o vespa asiàtica és una espècie que viu a les branques més altes dels arbres del costat del riu. Se n’ha detectat la seva presència a la Garrotxa, concretament al municipi de Sant Privat d’en Bas (província de Girona).

És important que es localitzin els nius el més aviat possible.  Aquest insecte provinent de la Xina, ataca les abelles comunes per tal d’alimentar les seves larves i posa en comú tot l’ecosistema existent a casa nostra. Tot i que provoca unes picades molt doloroses, no és agresiu amb les persones.


1 comentari

  1. Avatar de TOMÀS

    TOMÀS says:

    Oct 3, 2013

    Aiiiiiiiiiiix, quina por! No m’agraden els insectes, a mi!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors