05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Pictogram Room, un joc pel desenvolupament de gent amb autisme

divendres 4 d' Octubre de 2013

La setmana passada es va presentar en un congrés un videojoc que serveix perquè qualsevol tipus de persona amb autisme pugui desenvolupar-se com la resta de gent i, d’aquesta manera, integrar-se a la societat.

Pictogram Room es tracta d’un joc que proposa una sèrie d’activitats per millorar el desenvolupament cognictiu (del coneixement) de les persones amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme. És a dir, un videojoc que proposa unes activitats que fan que el jugador millori el llenguatge corporal (els gestos), el reconeixement d’un mateix (autoestima), la imitació i l’atenció.

Per poder jugar a aquest videojoc necessitarem descarregar-nos el programa (és gratis) des d’un ordinador i tenir el sistema de reconeixement de gestos,  Kinect per a ordinadors Windows. Podeu fer-vos una idea en aquest vídeo de com es juga en aquest joc.

Com heu escoltat en el vídeo, Pictogram Room té 40 mini-jocs diferents!!! Així que si teniu curiositat per jugar a aquest videojoc, no espereu més i digueu-li al vostre mestre que us el posi a classe per comprendre millor les persones amb autisme.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors