22 / 04 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

Sony prepara un videojoc sobre Tadeo Jones

dilluns 7 d' Octubre de 2013

L’empresa de la Playstaton Vita (Sony Computer Entertainment Espanya) i la de la pel·lícula Tadeo Jones (Mediaset) han explicat que, gràcies a l’ajuda de l’estudi espanyol U-Play i Koch Media, treuran un videojoc sobre les aventures de Tadeo Jones.

Els personatges de la pel·lícula d’animació espanyola que més èxit ha tingut en la història del cinema espanyol, Tadeo Jones i els seus amics,  seran els protagonistes d’un videojoc de Playstation Vita on hauran de superar obstacles i resoldre mini-jocs.

El videojoc de Tadeo Jones era una de les últimes coses que ens quedaven veure d’aquest personatge. I és que ja podem comprar a les botigues una tauleta electrònica pròpia de Tadeo,  un joc per Iphone, una motxilla, un joc de taula, uns walkie talkies o un joc d’endevinar personatges.

“Tadeo Jones: El videojuego” el trobarem a les botigues per Nadal, tot i que encara no se sap quin dia serà en concret.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Els meus punts

 • Has d'estar registrat per veure els teus punts!

Els 10 millors

 • 1 candance239 6645 punts
 • 2 mica 5878 punts
 • 3 angels 5878 punts
 • 4 R2D2 4705 punts
 • 5 tortuga 4613 punts
 • 6 yoda 4603 punts
 • 7 julia2005 4505 punts
 • 8 tomtom 3715 punts
 • 9 braper 2404 punts
 • 10 latortugatina 1630 punts

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

pangolí

1er fòssil de pangolí a la Península

19 Abril 2018

dinosaurus-cookienss

Galetes saludables sense sucres afegits ni edulcorants artificials

19 Abril 2018

mon-2018

Llibres Sant Jordi 2018

18 Abril 2018

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors