21 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Sony prepara un videojoc sobre Tadeo Jones

dilluns 7 d' Octubre de 2013

L’empresa de la Playstaton Vita (Sony Computer Entertainment Espanya) i la de la pel·lícula Tadeo Jones (Mediaset) han explicat que, gràcies a l’ajuda de l’estudi espanyol U-Play i Koch Media, treuran un videojoc sobre les aventures de Tadeo Jones.

Els personatges de la pel·lícula d’animació espanyola que més èxit ha tingut en la història del cinema espanyol, Tadeo Jones i els seus amics,  seran els protagonistes d’un videojoc de Playstation Vita on hauran de superar obstacles i resoldre mini-jocs.

El videojoc de Tadeo Jones era una de les últimes coses que ens quedaven veure d’aquest personatge. I és que ja podem comprar a les botigues una tauleta electrònica pròpia de Tadeo,  un joc per Iphone, una motxilla, un joc de taula, uns walkie talkies o un joc d’endevinar personatges.

“Tadeo Jones: El videojuego” el trobarem a les botigues per Nadal, tot i que encara no se sap quin dia serà en concret.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors