22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El disc del Super 3, “Connectem”, rep el disc d’or

dimarts 22 d' Octubre de 2013

Aquest cap de setmana la família del Club Super 3 ha rebut un premi molt especial: un disc d’or per les 30.000 còpies que han venut de “Connectem”. El disc pels més petits “MAC, MEC, MIC!”, que es va posar a la venda des del mes de juny, també ha rebut un altre disc d’or.

La Festa dels Súpers va fer tot un homenatge el dissabte passat a l’estadi olímpic de Montjuïc als dos premis aconseguits pels seus darrers discs, “Connectem” i “MAC, MEC, MIC!”Fèlix Buget, director general de la discogràfica editora del disc, Blanco y Negro, va lliurar el disc d’or de “Connectem” i , Ramon Bernat d’Essential Minds va entregar el disc d’or de “MAC, MEC, MIC!

En tan sols quinze dies el disc “Connectem” ha aconseguit vendre la xifra necessària per endur-se un disc d’or i el “MAC, MEC, MIC!” ho ha aconseguit en quatre mesos, amb cançons originals com ; la cançó de “El Pepet i la Pepeta“, un joc de palmes en català.

El disc d’or és un premi que, actualment, es dóna als discos que han venut més de 20.000 còpies. Però no feu gaire cas d’aquests números, perquè, com que avui en dia no es venen gaires discos, cada vegada estan baixant el número de discos venuts que es necessiten per guanyar un disc d’or. Això vol dir que si seguim amb la tendència dels darrers anys, el 2017 ja “només” farà falta vendre 10.000 còpies per aconseguir un disc d’or.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors