14 / 11 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Macedònia presentarà el nou disc “Flors” el 14 de desembre a Barcelona

dimarts 29 d' Octubre de 2013

Dues setmanes després del llançament oficial del nou disc de les Macedònia (26 de novembre), Barcelona acollirà la presentació del disc “Flors” en el marc del Festival del Mil·leni el 14 de desembre a l’Auditori de Barcelona.

En el nou disc hi haurà cançons molt especials com la que es titula “Som Escola”, que vol defensar l’escola en català; la cançó “Un, dos, coop!” , que va recomanar Suara (grups de diferents empreses cooperatives com Abacus o La Fageda), i que vol fomentar el cooperativisme; o la cançó “Ballen”, que ja va sortir en el disc de l’any passat “Desperta”, però que aquest cop ha comptat amb la participació de la Cobla Lluïsos de Taradell.

Perquè tothom sàpiga que han tret un disc, les Macedònia han posat a la venda una samarreta, que podreu reservar a partir del dilluns 4 de novembre, si voleu ajudar-les en aquesta missió.

Per cert, últimament també hem conegut les dates del Camp Rock Macedònia 2014: del 20 al 26 de juliol i del 27 de juliol al 2 d’agost. Si hi voleu anar, ja us podeu posar en contacte amb Lleure Dos Mil.


1 comentari

  1. Alba says:

    Oct 29, 2013

    Joo el compra-re !!!
    Tinc moltes ganes que surti

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Has Anyone Been Caught Using Studybay

13 Novembre 2019

silueta_periodista

Just how to form my essay: from what to start and just just what what to used in the paper?

13 Novembre 2019

silueta_periodista

Pay money for Research Paper to professionally be written

13 Novembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors