19 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Gisela Pulido guanya el novè mundial de kitesurf

dimarts 5 de Novembre de 2013

Font: Toby Bromwich/PKRA

L’esportista catalana, Gisela Pulido, ha recuperat el títol mundial que ha guanyat des dels 10 anys i que només se li va escapar l’any passat.

L’any passat l’experta mundial de kitesurf, una modalitat del surf que funciona amb una espècie d’estel i una mena de taula de surf, va poder conèixer millor quins eren els seus punts febles,  quan després de vuit mundials guanyats consecutivament, va cedir el campionat a la polonesa Karolina Winkowska.

Pulido va fer una estada d’una setmana a Orlando (Estats Units) per rebre unes lliçons d’uns experts en wakeboard (una modalitat que s’assembla al kitesurf), Ryan Jones y Mike Ferraro, i descobrir uns quants trucs per poder millorar la seva potència i tècnica en unes condicions meteorològiques de poc vent.

Gisela Pulido ha guanyat una altra vegada el títol mundial a Haikou, a la Xina, i ha donat una lliçó al món de professionalitat.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Official Social Link The Idea of Colorblind Ideology in Contemporary Us Television Show

18 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit.com Research Paper Writing Service Canada

18 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit Paper Writing Service Cheap 2024

16 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors