22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Galícia prepara un videojoc en 3D contra el bullying

divendres 15 de Novembre de 2013

El proper  mes de febrer de 2014 podrem jugar a un videojoc de rol en tres dimensions (3D) que vol servir per preveure l’assetjament a l’escola (bullying) i a Internet (cyberbullying).

Es tractarà d’un joc que ens posarà davant de situacions reals perquè nosaltres decidim quina és la millor solució per a resoldre el conflicte.

La pàgina web del projecte inclourà també una xarxa social perquè els alumnes puguin treballar el tema de la xenofòbia (por i odi cap a les persones estrangeres) i el bullying pujant documents i diferents punts de vista sobre el tema.

Aquest joc, promogut pel Govern de Galícia i pagat per la Unió Europea, forma part del projecte Arbax i ha comptat amb la col·laboració de centres educatius de Finlàndia, Rumania i Irlanda.


1 comentari

  1. Avatar de Alba

    Alba says:

    Nov 18, 2013

    Quina bona idea. Esta molt bé

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors