22 / 04 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

Llibre: “Dedica’m un poema encara que sigui teu”

dimarts 19 de Novembre de 2013

La Laura està empipada de debò amb l’Oriol, el noi que li agrada, perquè acaba de descobrir que els poemes que li dedica per WhatsApp no són seus, sinó del poeta Miquel Martí i Pol. Quin morro! És una beneita, perquè no se n’havia adonat…. I això no és tot, acabarà descobrint una història relacionada amb la seva besàvia ben curiosa i que no ha explicat mai a ningú…

Aquest llibre és una història d’amor entre un noi i una noia adolescents amb els poemes del mestre Miquel Martí i Pol de fons. Això vol dir que mentrestant anem llegint el llibre, llegirem també alguns dels versos més famosos d’aquest poeta.

A banda de la història d’amor entre Laura i l’Oriol, el llibre està ple d’intriga, ja que ens enganxarà fins al final per a mirar de descobrir el secret que amaga la besàvia.

“Dedica’m un poema encara que sigui teu” és un llibre editat per l’editorial Barcanova i escrit per Maria Carme Roca, una escritora que va guanyar el 2005 el Premi Barcanova de novel·la infantil i juvenil, el 2002 el Premi Lola Anglada de Tiana, entre d’altres.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Els meus punts

 • Has d'estar registrat per veure els teus punts!

Els 10 millors

 • 1 candance239 6645 punts
 • 2 mica 5878 punts
 • 3 angels 5878 punts
 • 4 R2D2 4705 punts
 • 5 tortuga 4613 punts
 • 6 yoda 4603 punts
 • 7 julia2005 4505 punts
 • 8 tomtom 3715 punts
 • 9 braper 2404 punts
 • 10 latortugatina 1630 punts

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

pangolí

1er fòssil de pangolí a la Península

19 Abril 2018

dinosaurus-cookienss

Galetes saludables sense sucres afegits ni edulcorants artificials

19 Abril 2018

mon-2018

Llibres Sant Jordi 2018

18 Abril 2018

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors