19 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Ferran Alsina, el quart joc de “Persojatges en joc” es presenta a Barcelona

divendres 22 de Novembre de 2013

El dilluns es va presentar a l’escola Barrufet de Sants (Barcelona) el quart episodi de la sèrie de videojocs que fa la Generalitat i l’UPC sobre personatges de Catalunya, Personatges en Joc. Aquest any tocava presentava el joc de Ferran Alsina, un industria dels primers anys del segle XX.

Els alumnes de sisè de l’escola Barrufet van viure dilluns un dia de classe especial. Van canviar els llibres de text i les llibretes per ordinadors i es van posar a jugar al joc del Ferran Alsina, per conèixer la vida d’aquest personatge català i alguns dels aspectes més importants de l’època que va viure, com els canvis socials que va provocar la introducció de les màquines a les fàbriques, és a dir, la Revolució Industrial.

D’altra banda, els alumnes de l’escola van poder preguntar tots els dubtes que se’ls va ocórrer en una “roda de premsa improvitzada” amb l’equip de desenvolupament del joc, dirigit pels professors de l’ETSEIB de l’UPC, la Universitat Politècnica de Catalunya.

(En aquest en espai hi posarem el vídeo que vam enregistrar. L’estem preparant per a vosaltres. Disculpeu les molèsties)

La curiositat dels joves va obligar als membres de l’equip a revel·lar el personatge de la propera edició, un personatge vinculat al setge de Barcelona del 1714, fa 300 anys. Es tracta de Francesc Castellví i Obando, un científic que va participar en la Junta de Braços de Barcelona del mes de juny de 1713, que va oposar resistència a les tropes de Felip V.

 


1 comentari

  1. Milú says:

    Nov 23, 2013

    Jo ja hi he jugat! Està molt bé! La veritat es que mi he enganxat!!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Reddit.com Research Paper Writing Service Canada

18 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit Paper Writing Service Cheap 2024

16 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit.com Essay Writing Service Caught

16 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors