17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’esport, el centre de la Festa de la Infància 2013

dilluns 25 de Novembre de 2013

 

El passat 17 de novembre va tenir lloc a l’estació del Nord de Barcelona una nova edició de la Festa de la Infància. Una festa que la Xarxa dels Drets dels Infants de Barcelona organitza cada any per donar a conèixer als infants, nens i preadolescents els drets recollits en la Convenció dels Drets dels Infants de l’ONU. I aquest any totes les activitats estaven relacionades amb l’esport.

Els que es van acostar fins a aquest lloc van poder ballar una estona, jugar a ping-pong, al golf, corre per una pista d’atletisme o encistellar una pilota de bàsquet en una cistella asseguts en una cadira de rodes, entre d’altres coses.

Per animar als assistents a practicar esport, va venir una crack de l’esport, Anna Tarrés, ex-seleccionadora de natació sincronitzada i que podreu veure aquí abaix.

D’altra banda, com cada any, no va faltar l’espai de queixa on tothom, els més grans i els més petits, va poder denunciar alguna cosa que els molesta del món.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors