24 / 04 / 2024

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Consell d’Infants de Badalona torna a funcionar

dimecres 27 de Novembre de 2013

L’òrgan de participació infantil i juvenil de l’ajuntament de Badalona va tornar a posar-se en marxa amb una reunió el passat 14 de novembre que va servir per triar el tema central d’aquest nou curs: l’atenció a les persones amb situació de pobresa. El Consell d’Infants es va crear l’any 2004 però en els últims anys no s’havia pogut celebrar.

El tema central, l’atenció a les persones pobres, es va aprovar en la sessió del dijous 14 de novembre, després de comptar-se els diferents vots de les escoles que participen en el Consell dels Infants de Badalona.

Els 24 membres del Consell dels Infants de Badalona formen part de dotze escoles de Badalona: Antoni Botey, Arrels-Blanquerna, Baldiri Reixach, Betúlia, Centre Sant Jaume, Fundació La Salut Alta, Jungfrau, López Torrejón, Llorens Artigas, Mare de Déu de l’Assumpció, Planas i Casals i Progrés.

El Consell dels Infants de Badalona és una activitat que du a terme l’ajuntament de Badalona i que acabarà el mes de juny amb una sessió amb l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, on s’anunciaran les conclusions del tema principal.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

A Challenge For My Generation College Admission Essay Sample

19 Abril 2024

silueta_periodista

Official Social Link The Idea of Colorblind Ideology in Contemporary Us Television Show

18 Abril 2024

silueta_periodista

Reddit.com Research Paper Writing Service Canada

18 Abril 2024

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors