14 / 11 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Cursos gratuïts d’esport de gel a la pista de Plaça Catalunya

dilluns 9 de Desembre de 2013

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern tornarà a oferir cursos gratuïts de Short Track, Patinatge, Hoquei gel i Cúrling als nens i joves de 6 a 12 anys a partir del 21 de desembre, el primer  dia de les vacances de Nadal a la pista de gel de Plaça Catalunya (Barcelona).

Si voleu aprendre una mica a practicar correctament aquests esports, haureu de matinar, ja que cada dia, (des del 21 de desembre i fins el 6 de gener) teniu a la vostra disposició un monitor titulat una hora abans que obrin la pista per a la resta del públic. És a dir, de 9 a 10 del matí.

D’altra banda, si voleu aprendre dels professionals, podeu anar a les exhibicions de Short Track del 21 i 24 de desembre; a les de patinatge del  22 i 29 de desembre i 3 i 4 de gener; a les d’Hoquei gel del 23, 27 i 30 de desembre i Cúrling del 2 de gener.

A més a més, a partir de les 6 de la tarda, la pista de gel de Plaça de Catalunya oferirà també exhibicions de Short Track el 9, 11 i 16 de desembre i el 3 de gener; exhibicions d’Hoquei gel el 23, 27 i 30 de desembre; i exhibicionns de Short Track el 19 de desembre i 4 de gener.

Per a inscriure-us als cursos, ho podeu fer en aquest enllaç.

Per cert, sabeu què és el short track i el curling?


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Has Anyone Been Caught Using Studybay

13 Novembre 2019

silueta_periodista

Just how to form my essay: from what to start and just just what what to used in the paper?

13 Novembre 2019

silueta_periodista

Pay money for Research Paper to professionally be written

13 Novembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors