23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Bolívia prepara el “Machómetro”, un joc per mesurar el nostre grau de masclisme

divendres 13 de Desembre de 2013

Font: Freddy Barragán/ Pàgina Siete

L’organització boliviana PADEM ha presentat aquesta setmana en una fira d’experiències educatives del país un videojoc que ajudarà a les persones a saber si són masclistes o no i fomentarà, per tant, la igualtat entre homes i dones.

En el joc, “Machómetro”, que es distribuirà l’any que ve a les escoles de manera gratuïta, haurem de rebentar el màxim número de globus que puguem. Depenent dels globus que punxem, desbloquejarem un tipus de pregunta o un altre tipus de pregunta. Totes aniran relacionades amb la relació entre els homes i les dones i ens serviran per saber si som o no som masclistes.

L’objectiu del Machómetro és identificar els estereotips que hi ha a la nostra societat i proposar una societat igualitària pel que fa als drets i deures dels homes i les dones.

De moment, només podrà jugar a aquest videojoc la gent de Bolívia, però si té èxit potser arribarà a les nostres consoles.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors