23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Mis Cuentos Africanos”, contes de Nelson Mandela sobre Àfrica

dijous 19 de Desembre de 2013

Ara que tothom n’ha parlat molt de Nelson Mandela, arran de la seva mort en els últims dies, val la pena fer referència a “Mis Cuentos Africanos”, un llibre del mateix Nelson Mandela que recull històries mitològiques (tenen algunes parts reals i altres no)  que els africans expliquen de generació en generació als seus fills, néts, nebots, etc.

“Mis Cuentos Africanos” es tracta d’una recopilació de 32 contes tradicionals africans que ens apropen a la cultura dels homes i dones que viuen al continent africà, un dels més grans del Planeta Terra.

Cada conte ha comptat amb la col·laboració de 16 artistes africans que han posat en imatges les llegendes africanes més famoses del sud de l’Àfrica, sobretot, la terra de Nelson Mandela.

Si els diaris ens han despertat la curiositat pel món de Nelson Mandela, aquest llibre pot ser una bona manera d’apropar-nos a la cultura dels homes i dones que viuen al continent africà.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors